2016-04-25 10:11:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Rendezze eddig halogatott ügyeit

Napi horoszkóp április 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold együtt áll a Marssal, a Nyilas jegyében. Most kellene tisztáznia az anyagi problémákat a kedvesével, közösen gyorsabban találnak megoldást a nehéz kérdésekre. A Vénusz és a Szaturnusz jól kapcsolódik egymáshoz, ha ön egyedülálló, akkor ma találhat valakit, aki illik önhöz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz és a Szaturnusz kedvezően kapcsolódik egymáshoz. Ma megoldást találhat az anyagi problémáira, remek ötletei lehetnek az üzleti ügyekkel kapcsolatban is. Fontos dologról szerezhet tudomást, ez hosszú távon sok pénzt hoz önnek.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz, ez önre is kedvezően hat. Pontosan tudja, mit akar, és ezt világosan ki is tudja fejezni. Hosszú távú siker felé teszi meg ma az első lépést.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Ön nagyon érzékeny ember, és megérzi a dolgok mögött a mélyebb értelmet, és ma még erősebb az intuíciója, mint egyébként. Ha bármire kíváncsi, kérdezzen nyugodtan utána a dolgoknak.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold együtt áll a Marssal a Nyilas jegyében. Sokkal precízebbnek, megbízhatóbbnak kell lennie, mert ma könnyelmű hibákat véthet a munkájában. A Vénusz jól kapcsolódik az Oroszlán jegyéhez, ez kalandvágyóvá teszi önt.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold együtt áll a Marssal a Nyilas jegyében. Jól halad a feladataival, a mai nap örömtelinek és izgalmasnak ígérkezik. A szerencse is ön mellé szegődik, váratlanul jó hírt kaphat!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz, a Hold a Nyilas jegyében áll. Most újult erővel vetheti bele magát a feladatokba. Használja arra a lendületét, hogy rendezi az eddig halogatott ügyeit.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars együttáll a Jupiterrel, ez nagyon kedvező önnek. Most elég erős lesz, hogy egy vitában mindenkit meggyőzzön az elképzelései helyességéről. A főnökei is elismerik a tudását.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz jó kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ügyesen, gyorsan oldja meg a problémákat, senki segítségére nem szorul. Egyedül szeretné befejezni a feladatait, és a babérokat sem kívánja megosztani senkivel. Ám legyen óvatos, ami egyszer sikerült, nem biztos, hogy máskor is beválik. Próbáljon meg együttműködni másokkal!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma minden jól sikerül, a feladataival is gyorsan halad, mert a Vénusz jó fényszögben áll a Szaturnusszal. Beszélgessen a munkatársaival, szakítson erre időt, bármennyire elfoglalt is, mert most fontos információk birtokába juthat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vénusz jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz. Ma sikerül egy problémát végérvényesen megoldania. Találkozzon a barátaival, foglalkozzon egy kicsit azokkal, akiket mostanában elhanyagolt.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll, együtt a Marssal. Ma semmi sem zavarja a munkában, nyugodt, békés napra számíthat. Ma kellene elintéznie azt az ügyet, amelyet már régóta halogat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: